Powered By Blogger

miercuri, 19 septembrie 2012

Constantin Tănase s-a întâlnit cu studenții ULIM


Studenţii de la ULIM în anul II,viitori jurnalişti,au avut ocazia să-l cunoască pe directorul ziarului „Timpul”,Constantin Tănase.Dl Tănase le-a oferit o lecţie,care nu se învaţă la facultate.
Plini de energie şi dornici de a cunoaşte cît mai multă informaţie de la maestrul literilor,studenţii au scurs din director răspunsurile la întrebările puse.
Timp de o oră,Constantin Tănase le-a povestit despre profesiunea de jurnalist,despre greutăţile şi bucuriile care le întruneşte,cît şi despre viitorul presei scrise.Presa scrisă nu va dispărea,datorită multitudinei de subiecte pe care le oferă viaţa.
Studenţii s-au arătat interesaţi de faptul dacă norocul este important în cariera unui jurnalist.”Nu-i numaidecît să fii prost,ca să ai noroc.Te poţi numi norocos,atunci cînd nimereşti în momentul şi locul potrivit.Şi pe lîngă aceasta trebuie să citeşti mult ,ca să fii un jurnalist bun”.
Timpul s-a scurs foarte repede şi frumos.Asta citeai pe feţele invitaţilor,care au rămas mulţumiţi şi încîntaţi.Mai ales,după ce dl Tănase le-a promis o nouă întîlnire şi colaborare cu „Timpul”.Şi asta datorită faptului că „ziarul este atît de liber,cît poate duce”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu