Powered By Blogger

miercuri, 19 septembrie 2012

Cum să dai o "Replică bună"


Recent,studenţii anului II ai specialităţii Jurnalism din cadrul ULIM au avut minunata ocazie să se întilnească cu Mihaela Gherasim,prezentatoare TV.
Frumoasă,modernă şi stilată,Mihaela cu mici emoţii a apărut în faţa studenţilor,care aşteptau demult s-o cunoască.
Prezentatoare îşi iubeşte mult meseria şi o face cu plăcere.”Toţi oamenii ne invidiază,fiindcă profesia de jurnalist este cea mai interesantă şi nu te plictiseşte niciodată”,spune jurnalista.Încă din cursul I la facultate,făcea voluntariat la televiziune.Din lipsă de reporteri,a fost angajată la Euro TV.Aici a învăţat tot ce ţine de jurnalismul de teren.Îi este foarte mulţumită acestei televiziuni.
Acum lucrează la Prime TV în calitate de prezentatoare a două emisiuni.La început i-a fost greu să fie luată în serios de către invitaţi din cauza vîrstei fragide.Şi numai datorită efortului depus şi a impunerii sale,azi se mîndreşte că a avut ca invitaţi pe cele mai influente persoane din ţară.
Munca la televiziune este admirabilă,dar are şi minusurile ei.Din cauza că petrece prea mult timp la serviciu,Mihaela nu îşi poate aranja viaţa personală.
Jurnalista le-a povestit cîteva file din viaţa profesională şi le-a dat poveţe începătorilor.Dar ca să asimileze mai bine lecţia,i-a invitat în „bucătăria televiziunii”,la filmările emisiunii „Replica”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu